Albert Heijn l Brielle

Opdrachtgever:
SRS Reclame

Locatie:
Brielle

Toegepast:
LED Icon serie LED Pro-Vision serie


TankEasy

TankEasy heeft recentelijk haar netwerk vergroot met een nieuwe benzinepomp in Brielle aan de Thoelaverweg 2, gelegen aan de N218 Brielle-Spijkenisse. Zowel het TankEasy tankstation als de nabij gelegen Albert Heijn en de Gall & Gall werden gezamenlijk geopend op 16 november 2016.

Oplossing:
Prolumia werd begin 2016 benaderd door SRS Reclame om de verlichting te bedenken voor de twee "paddenstoelen" welke boven het nieuwe tankstation geplaatst zouden worden. Voor zowel de witte als de oranje variant (zie referentiefoto) heeft Prolumia een verlichtingsplan gemaakt met Prolumia LED spots waardoor de paddenstoelen als het omliggende terrein van het pompstation goed verlicht zou worden.

Naast het tankstation kreeg SRS Reclame ook de opdracht om het parkeerterrein van de Albert Heijn in te richten. Gezien de goede samenwerking met SRS Reclame heeft Prolumia ook een verlichtingsadvies mogen uitbrengen voor de terreinverlichting van de supermarkt. Niet alleen de eisen en wensen van de Albert Heijn waren voor het advies belangrijk, ook de omliggende bewoners mochten geen hinder ondervinden van de nieuwe verlichting. Met dit in het achterhoofd is er een lichtplan ontwikkeld waarbij zowel de mastposities als de armaturen zodanig geplaatst zouden worden dat er zo min mogelijk hinder zou ontstaan. Bij plaatsing zijn alle armaturen tevens voorzien van een Smartflux module waardoor de verlichting draadloos en op afstand inregelt en gemonitord kan worden. De armaturen zijn nu zo afgesteld dat deze op een vooraf ingestelde tijd aan gaan in een gedimde stand. Tijdens de openingstijden branden de armaturen op een vooraf ingestelde lichtwaarde, welke afhankelijk is van het aanwezige daglicht.

Op het parkeerterrein zijn twee soorten type armaturen toegepast; aan de buitenkant van het terrein is het LED Pro-vision armatuur geïnstalleerd. In het midden bij de parkeerplaatsen is het nieuwe LED Icon armatuur geïnstalleerd.

Zowel SRS Reclame als de eindklant zijn zeer tevreden met het eindresultaat waarbij er inmiddels een nieuw project met dezelfde opstelling in de pen zit!